perjantai 15. helmikuuta 2019

Terveisiä Vanhalta Postitalolta

Vanha Varkaus on ihan mieletön paikka. Kaikkea on lähellä. Upeat kosket, hyvät kävely reitit, huippukalapaikat keskellä kaupunkia, kuntosali, kauppa, uimahalli, ravintoloita, tosi upeita vanhoja rakennuksia, sekä tietysti teknologia ja selluteollisuutta mikä tuonut eloa ja vieraita kaupunkiin jo aikojen alusta lähtien. Mikä on tietenkin meille kaikille Varkautelaisille hyvä asia.

Olisikin hieno jos saataisiin kehitettyä Varkautta ja erityisesti Vanhaa Varkautta siihen suuntaan, että olisi enemmän yhteisöllisyyttä toimia yhdessä. Olisi eri palvelun tarjoajia, kauppoja yms. lähistöllä silleen, että joka päiväiset asiat voisi hoitaa ns. paikallisesti kävellen lähiympäristössä, ja olisi paikkoja missä ihmiset voisi käydä kahviloita yms. Tietenkin Varkaudessa vierailijat voivat majoittautua Vanhan Postitalon siisteissä remontoiduissa huoneissa ja nauttia virkeästä kaupunki ympäristöstä.

Vanhan Varkauden tulevaisuutta ja kehityskohteita onkin meidän hyvä alkaa miettiä yhdessä ja miettiä miten saataisiin Vanha Varkaus eloisaksi ja sellaiseksi, missä kaikkien on hyvä ja mukava olla, sekä tietenkin ennen kaikkea itse muistaa kaikki hyvä, mitä meillä täällä on ja kertoa se rohkeasti muualta tulleille.

Terveisin
Janne Immonen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti